dilluns, 26 de setembre del 2011

Com comprar les puntes de ballet

Hola de nou, com us vam dir al llarg d'aquesta setmana parlarem de les puntes de ballet. Aquesta entrada especialment serà dedicada a com comprar les puntes. Podeu trobar informació complementaria com les marques de les puntes a altres entrades d'aquest mateix bloc:

L'elecció de què puntes comprar és important. Són les sabates  que t'acompanyaran en cada moviment: les que et poden fer mal, o per  contra, ajudar-te a posar ferma, les que et fan ballar, impedint que tu ballis, o les que et poden alçar i recolzar en cada salt que fagis en l'escenari.
Avui t'explicarè, pas a pas, què tenir en compte a l'hora de comprarunes puntes.
Proves a la botiga
• Sempre emprova't la ballarina amb els teus materials: les teves mitjes, les teves punteres, els teus separadors. Primer sempre posa't la mitja, després, la bena.
• I per provar les puntes, sempre és millor pujar en primera posició. Quan pugis, molt important! Has d'anivellar el taló i els dits del peu, sinó estaràs adoptant una mala postura. Ballar és més que un art: pot ajudar-te en la teva "salut": per exemple, si de normal, camines recolzant cap a fora, pot arribar a corregir aquest defecte ballant.

Cosir la cinta
 Cosir la cinta a les ballarines no és fàcil. Primer marca el escaire entre la sola i l'empenya amb un llapis. De la marca cap endavant és on hauràs de cosir la cinta. És important que la cinta toqui el taló, sinó, se'ns pot escapar la sabata.



I a ballar !!!!

Si saps algun espectacle de dansa que es realitzarà pròximament deixa un missatge al facebook o al blog, o si prefereixes envia un correu electrònic.

AAAAAAAAAAA i recorda pots seguir contestant les enquestes anteriors !!!!!!!! ...

El món del ballet et recorda que si vols que aprèixi algun contingut especial del món del ballet deixis un comentari al blog o al facebook el món de la dansa.

1 comentari:

  1. M'he mudat i no conec cap botiga per anar a buscar-les... :( on puc anar?

    ResponElimina