diumenge, 2 d’octubre del 2011

Com s'elaboren les puntes de ballet

Hola de nou, aquesta serà l'ultiam entrada en que parlarem de les puntes. Si vols més informació demana-la a través del bloc, facebook o correu. 




Fa alguns dies vaig trobar per internet un treball de recerca on una estudiant de l'Escola Pia Nostra Senyora va anar a visitar una botiga per demanar informació de com s'elabora el calçat per a la dansa clàssica. Mònica, que així es diu l'estudiant, volia entrevistar a un fabricant de puntes de ballet per obtenir informació de la tasca, per conèixer amb exactitud com es realitza el calçat de dansa clàssica. La informació aniria destinada a la seva "Treball de Recerca", el que ve a ser la Tesi del Batxillerat.


El va entrevistar a en Casimiro a la botigai allà li va explicar tot el que no fos "secret professional". I aquí teniu el resultat: Monica Gimeno ha cedit molt amablement la seva feina perquè tots el puguem consultar. Per cert, la seva tutora la va premiar amb un 9!;-D
Descarregar el Treball de Recerca de Mònica Gimeno: Com és fan els sabates de dansa.
Si saps algun espectacle de dansa que es realitzarà pròximament deixa un missatge al facebook o al blog, o si prefereixes envia un correu electrònic.

AAAAAAAAAAA i recorda pots seguir contestant les enquestes anteriors !!!!!!!! ...

El món del ballet et recorda que si vols que aprèixi algun contingut especial del món del ballet deixis un comentari al blog o al facebook el món de la dansa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada