dimarts, 11 d’octubre del 2011

Ballet per adults

Per a tots els que desitgin iniciar-se en el ballet clàssic o reprendre les seves classes de dansa 

clàssica després de molt temps sense practicar-la.

Hola de nou, la dansa es pot realitzar tan quan som petits o grans, per aquesta raò en aquesta entrada parlarè sobre la dansa en les persones adultes.
Moltes persones adultes els hi agradaria fer algun tipus de modalitat de dansa, ja sigui dansa clàssica, dansa contemporània, flamenc…. Però no ho fan ja sigui perquè ho veuen per a gent més jove, o perquè no tenen temps o simplemente perquè no troben cap escola de dansa que faci classes per a adults. Per aquesta raò vull dir-vos que si busqueu trobareu alguna escola a la vostra ciutat que realitza classes per a gent més gran i que treballa desde el principi de la dansa.

La dansa clàssica és un activitat que no necessàriament ha de ser realitzada per ballarins o per ballar en un escenari, sinó com un treball corporal diferent i creatiu. No hi ha límits en edat ja que és un curs destinat a aquelles persones que vulguin reprendre les seves classes de ballet o treballar punts concrets del cos.

La finalitat de les classes és l'estudi dels elements bàsics corresponents a la iniciació a la dansa clàssica. Hi ha diversos exercicis preparatoris a través del curs els alumnes aniran exercitant i instruint en la tècnica que fa possible estudiar correctament la tècnica clàssica. Les classes busquem una evolució constant d'exercicis des de tècniques de flexibilització, alineació i estirament, cap a altres on s'hagi de posar en joc la coordinació, força i potència de cada alumne.

Principalment és un curs orientat a persones que vulguin estudiar la tècnica del ballet i a través d'ella conèixer els seus principis bàsics. S'executaran exercicis pausats a la barra i al centre de la sala amb els quals es desenvoluparan els músculs adequats fent que aquests es tonifiquin i enforteixin, aprenent així, a utilitzar el cos com un instrument de treball: la postura, elongació, ritme i l'expressió com a introducció bàsica a la dansa. 

Per fer una reserva de plaça i obtenir i conèixer les normes cercar la informació a Danza Ballet. 

Animeu-vos a ballar. La pràctica de la dansa no te edat!!!!!

Si saps algun espectacle de dansa que es realitzarà pròximament deixa un missatge al facebook o al blog, o si prefereixes envia un correu electrònic.

AAAAAAAAAAA i recorda pots seguir contestant les enquestes anteriors !!!!!!!! ...

El món del ballet et recorda que si vols que aprèixi algun contingut especial del món del ballet deixis un comentari al blog o al facebook el món de la dansa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada