diumenge, 25 de setembre del 2011

LES PUNTES DE BALLET

Hola com us vam dir al llarg d'aquest mes de setembre anirem penjant informació especial per a la gent que comença a fer ballet, i també alguna curiositat d'aquest fantàstic món.
Aquesta entrada i les dos pròximes que es realitzarà la setmana que ve parlarem sobre les puntes de ballet.

Les puntes de ballet són una de les parts més esperades en aquest món ja que fa molta il·lusió començar amb elles.
Són unes sabates molt caracteritzades, fetes algunes vegades de cartró i guix, però d'altres estan confeccionades per capes de lona amb pegament per poder subjectar els dits i folrades de ras.
D'aixó ja en parlarem més profundament en una de les pròximes entrades.




Finalment com a curiositat, A les nenes que aprenen ballet les sabatilles de punta els duren com a poc un any, abans de trencar-se o desgastar-se tant que s'hagin de canviar. En canvi, a les ballarines professionals els poden durar un sol dia.



Si saps algun espectacle de dansa que es realitzarà pròximament deixa un missatge al facebook o al blog, o si prefereixes envia un correu electrònic.

AAAAAAAAAAA i recorda pots seguir contestant les enquestes anteriors !!!!!!!! ...

El món del ballet et recorda que si vols que aprèixi algun contingut especial del món del ballet deixis un comentari al blog o al facebook el món de la dansa.


3 comentaris:

  1. Hola, sóc una ballarina. Sobre aixó dels espectacles, yo en se un que serà el 9 de Maig a Esparraguera, Catalunya. A la pasió (teatre) encara no en se la hora, però serà una mica tard!
    Gràcies per donar suport a les ballarines!!

    ResponElimina
  2. L-espactacle es de la Bella Dorment del ballet de Moscow!

    ResponElimina
  3. M'he mudat i no conec cap botiga per anar a comprar-ne... :( on puc anar?

    ResponElimina