dimarts, 6 de setembre del 2011

Tornem

Ja tornem a ser aquí, sempre diuen que la tornada a l'escola i a la feina són dures, per tant hem estat adaptant-nos!
Les publicación al llarg de l’estiu han estat d’actualitat d’actes de dansa, a partir d’ara fins al més d’octubre i novembre tornarem amb les publicacions setmanals, però aquetes seran d’informació especial del món del ballet.

.


Segurament que teniu moltes ganes de començar les classes de dansa, doncs ja a arribat el mes de setembre, on moltes de les alumnes de dansa comenten les seves classe i també moltes nenes i nens fan ballet per primera vegada.
A aquestes persones els hi farem unes publicacions, per a recordar que es el ballet com es divideix una classe, les puntes...

No us preocupeu que a partir d'ara tornarem a publicar constantment!
Fins una altra!

Les que feu ballet, com us van les classes, ja heu començat?

Les noves, que us sembla aquesta modalitat de dansa, us agrada?



A unade les revsites que vam dir en l'anterir entrada hi ha informació sobre les classes de ballet, aquesta es e-danza, revista gratuita on-line:
www.edanza.net



Si saps algun espectacle de dansa que es realitzarà pròximament deixa un missatge al facebook o al blog, o si prefereixes envia un correu electrònic.

AAAAAAAAAAA i recorda pots seguir contestant les enquestes anteriors !!!!!!!! ...

El món del ballet et recorda que si vols que aprèixi algun contingut especial del món del ballet deixis un comentari al blog o al facebook el món de la dansa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada