dilluns, 12 de setembre del 2011

Aixeca el teló

Hola de nou, aquesta nit podreu veure aixeca el teló a tv3. En aquesta gala en directe apareixeran tots els actes tant de dansa com de teatre...

Un any més, ADETCA (Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya), els Teatres Públics de Barcelona i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, organitzen l’acte de presentació de la Temporada Teatral 2011/12, la Gala Barcelona Aixeca el Teló.

Enguany arribem a la 10ena Edició d’aquest esdeveniment, per la qual cosa volem elevar encara més el concepte de la Gala i celebrar el CATALUNYA AIXECA EL TELÓ, que tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya el dilluns 12 de setembre a les 21:00h, i que serà retransmesa en directe per Televisió de Catalunya.

El motiu d’aquesta festa és, com sempre, donar a conèixer als espectadors i mitjans de comunicació la programació que tenen prevista els teatres per a la nova temporada que s’inicia.
Aquest any però, ens agradaria fer participar als espectadors de la gala d’una manera més activa, i per això us volem proposar a tots aquells que heu estat convidats que ens ajudeu a preparar una breu i molt senzilla coreografia per acabar l’acte amb una sorprenent ‘Flashmob’!

La idea és que, en un moment que ja marcarem i que us serà fàcilment identificable, tots els espectadors comenceu a ballar de manera espontània, simultàniament, creant un divertit efecte sorpresa per a la resta de convidats que assistiran a la gala. 

Més informació i coreografia a : http://www.vimeo.com/channels/aixecaeltelo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada