divendres, 26 d’abril del 2013

Actes Dia Internacional de la Dansa


Bon dia ballarins i ballarines, s'apropa el Dia Internacional de la Dansa i moltes activitats per a gaudir d'aquest dia.

- Demà dissabte a les 21 hores al teatre Fortuny hi ha una gran Gala de dansa per a celebrar aquest dia tan especial. L'entrada a aquest espectacle és de 10 euros per persona. Més informació en aquesta web sobre la gala: http://infomakis.com/?p=2688
- La Gala del Fortuny d'enguany està dedicada als 300 anys de l'Acadèmia de Dansa Clàssica Francesa per això, durant la mostra, entre cada coreografia, alumnes d'entre 10 i 12 anys realitzaran diferents exercicis de classe, tant a la barra com al centre.



- La Coordinadora de Dansa de Reus, formada per l’Escola de Dansa Artis-Fraga, l’Escola de Dansa Núria Díez i l’Escola de Dansa del Centre de Lectura, faran un acte conjunt a la plaça d’Evarist Fàbregas al centre comercial El Pallol, el dia 29 d’abril a les 6 de la tarda. Llegirà el manifest del Dia Internacional la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Reus, la la Sra. Dolors Sardà.
- Escola de Dansa del Centre de Lectura:  divendres, 3 de maig, a les 19’30, a la sala de conferències del Centre de Lectura, acte multidicisplinari, teatre, música i dansa amb motiu del Dia Internacional de la Dansa.
- Centre de Dansa de Cambrils i l'Estudi Giselle: divendres, 26 d’abril, a les 18 h, al Parc del Pinaret de Cambrils, actuacions de dansa clàssica, contemporània, jazz, funky i hip-hop. Entrada lliure. (acte per resoldre a causa de la pluja)

- El proper diumenge 28 a les 13h a la Plaça de la Vila de Montbrió del Camp. Durant la jornada es podran veure coreografies de dansa clàssica, jazz, body percussion i hip-hop.
Com ja és costum durant els darrers anys, el dia 29 a les 18h,la barana del Balcó del Mediterrani es convertirà en una gran barra de dansa clàssica on hi participaran més de 200 alumnes
Valls celebra el Dia Internacional de la Dansa el dia 29 a 18h a la Plaça del Pati. Ho farà en forma de Flashmob amb la participació de tots els alumnes de l’escola Adagi. 

- A la Conca de Barberà també es celebra el Dia Internacional de la Dansa en dos dies diferents però en un mateix cap de setmana. La primera celebració tindrà lloc dissabte 4 de maig a les 6 de la tarda. D’altra banda, diumenge 5 de maig a les 11 del matí, la Plaça del Mercat de Sarral acollirà també la celebració del Dia Internacional de la Dansa.


En aquesta pàgina web trobareu més actes tan de Tarragona, Reus... com de Barcelona. http://www.dansacat.org/agenda/1/
A GAUDIR DEL DIA DE LA DANSA
NOVA APLICACIÓ PER AL TEU MÒVIL: busca agenda dansa i trobaras l'aplicació per estar informada de tots els actes de dansa. Més informació a: http://www.dansacat.org/agenda/

3 comentaris:

  1. Més actes...
    Company Escuela de Danza
    caminando hacia el dia de la danza. Company os espera el domingo a las 10,30 en la plaza del Diamant de Barcelona. Venid a celebrar nuestra fiesta

    ResponElimina
  2. Més actes....anem sumant aquestes setmanes si t'agrada la dansa mou-te (el temps, la pluja, aplaçarà activitats però d'altres no)
    Escola De Dansa Dancescape
    Amics/es!!! Degut a l'alerta de pluges, l'actuació dels nostres alumnes del dancescape que tenien avui a la plaça Sant Joan, a les 18.00, en motiu del dia internacional de la dansa... Queda suspesa. Us Anirem informant sobre la nova data...

    Com a alternativa Dancescape obrirà les portes i organitza de 18:00h-19:30h dos classes obertes infantil i junior
    19:30h-21:00h una classe oberta d'avançat així que a sabeu ni la pluja ens treurà les ganes de ballar!!!!!!

    ResponElimina
  3. INFORMACIO D'ULTIMA HORA: LA CELEBRACIÓ DEL DID D'AQUESTA TARDE QUEDA APLAÇADA OFICIALMENT A DILLUNS 29 A LA MATEIXA HORA!!!
    DISCULPEU ELS QUE HEU HAGUT DE CANVIAR TORNS, DEMANAR FESTA O VENIR DE FORA PER VEURE LA NOSTRA CANALLA BALLAR, PERO CONTRA LES INCLEMENCIES METEREOLOGIQUES NO PODEM FER RES. GRACIES.
    ESPEREM QUE DILLUNS FACI UN SOL ESPATARRANT I POGUEM CELEBRAR EL NOSTRE DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA AMB ALEGRIA!!! aplaçarem l'actuació del DID a dilluns 29 A LES 6 DE LA TARDA AL PARC DEL PINARET DE CAMBRILS

    ResponElimina