dissabte, 28 de maig del 2011

PODCAST SOBRE EL MEU HOBBY, el ballet

En aquest podcast hi podreu visualitzar algunes imatges de ballarins i ballarines fent diferents postures i passos de ballet.

Totes les imatges en aquest video i el so són totalment lliures de drets d'autor.
He ficat les que més m'han agradat i impactat, ja que a part del ballet, la fotografia també és un tema que m'agrada bastant i trobo interessant impactar el moment en que els ballarins o les ballarines fan un salt i queden flotant per un instant a l'aire.
També hi ha alguna imatge que reflexa que en el ballet no tot és bonic, si no que darrera de les cortines els ensajos poden arribar a ser molt durs: estiraments, dolor, i fins hi tot ferides als peus i als dits.
Tot això es disimula amb un somriure perquè la gent gaudeixi mirant l'espectacle que ens ofereixen les ballarines i els ballarins quan fan la seva representació.

Espero que disfruteu mirant aquest podcast i us adoneu que el ballet en part és un art i no un esport o un hobby qualsevol per alguna gent.



Què us ha semblat aquest podcast?
Digueu-hi la vostra!
La pregunta que apareixerà en la pròxima enquesta serà sobre la dificultat o no dificultat del ballet.

El món del ballet vol donar gràcies a tota la gent que participa en l'enquesta.  MOLTES GRÀCIES !!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAA i recorda pots seguir contestant les enquestes anteriors !!!!!!!! ...

El món del ballet et recorda que si vols que aprèixi algun contingut especial del món del ballet deixis un comentari al blog o al facebook el món de la dansa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada