dissabte, 14 de maig del 2011

Dansa a l'infància

Com us vam dir la setmana passada aquesta entrada anirà dedicada al ballet que realitzen els nens i nenes de 3 a 5 anys principalment.


Moltes vegades els pares que tenen nens i nenes que comencen l'escola per primera vegades se'ls i planteja que els seus fills realitzin algun tipus de dansa com a activitat extraescolars, ja sigui per diversió, per perdre la vergonya o per a relacionar-se amb els companys. Molts del pares que tenen un fill ni hi paren a pensar perquè el seu fill es un nen i els nens no fan ballet, "el ballet es per a nenes". Però això es mentida, perquè tant els nenes com les nenes són lliures per a realitzar qualsevol activitat (no hi han coses per a nens i coses per a nenes). Podríem dir que el nen es un component important per al ballet ja que es necessari per a poder fer aquells portes que a tothom ens agraden quan anem a veure un ballet.











El ballet com tot esport te beneficis.
 La pràctica del ballet li ensenyarà al nen la importància de l'esforç, que es veurà reflectit encada presentació que realitzi.
 El ballet és una excel·lent eina per superar la timidesa i establir noves relacions.

Un aspecte molt important és que el ballet ajuda a corregir problemes ortopèdics a les nenes i nens com Escoliosipeus plans, arcs caiguts, cames en ics, etc
La dansa clàssica enriqueix en molts aspectes entre els quals en podríem destacar :

-Disciplina
-Concentració
-Musicalitat
-Elasticitat
-Força
-Harmonia
-Elegància

*En la pròxima entrada apareixeran dos preguntes relacionades amb la dansa a l'escola i la pràctica del ballet en els nens.

El món del ballet et recorda que si vols que aprèixi algun contingut especial del món del ballet deixis un comentari al blog o al facebook el món de la dansa.


AAAAAAAAAAAAAA i recorda pots seguir contestant les enquestes anteriors !!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada